Behoefte aan een compleet pakket? Maak dan een afspraak voor één van de onderstaande services kijk voor tarieven op /tarieven en voor online mogelijkheden op /online-advies


F&NN EXCLUSIEF

Ik ontvang je op een stijlvolle locatie in Dordrecht of Rotterdam. Dit pakket bestaat uit persoonlijk kleuradvies een garderobe update en stijl- EN imagoadvies. F&NN helpt je in een aantal stappen je persoonlijkheid en kennis door te vertalen naar je kledingstijl. Zo help ik je op weg naar een professionele uitstraling en garderobe op maat. Je ontvangt een persoonlijke kleurenwaaier, uitgewerkte digitale lijst met nog aan te schaffen kleding en accessoires en alle tips en adviezen over jouw figuur worden samengevat in een persoonlijk stijlboek.

Het is geen eenmalige metamorfose, maar een tijdloos advies waarmee je voor jezelf een hoop succes gaat behalen.

Je bent in één keer klaar en het bespaart je een hoop geld, tijd en miskopen.


PARTNER OF F&NN

Ideaal voor de drukke man of vrouw die geen tijd heeft om blijvend aandacht te besteden aan een garderobe passend bij zijn of haar functie en privé leven.

Op basis van twee korte garderobechecks verzorg ik in het voor- en najaar een garderobe op maat. Die ga ik met of voor je shoppen.

Ik ga voor je op pad en kom met een kledingrek met outfits bij jou thuis/op locatie. Bij een abonnement betaal je éénmalig aan F&NN het volledige bedrag. Hiervoor krijg je in dat jaar:

  • twee korte garderobechecks.
  • gesprek waarin we je wensen en budget bespreken.
  • doorpassen in het voorjaar en najaar.
  • de uren dat ik op pad ben om de kleding uit te zoeken.

*Let op: Dit pakket is afgestemd op het gemiddeld aantal uur van 7 uur dat ik per seizoen voor je bezig ben. Wanneer deze uren worden overschreden, ben ik genoodzaakt deze door te factureren