1. Loopbaan advies & zakelijk kleden

Past jouw droombaan je nog?

Omdat ik geloof dat kennis bundelen loont en ik je graag zo breed mogelijk op weg wil helpen,werk ik graag samen met andere professionals. Zo ook op het gebied van loopbaan ontwikkeling met Anne Besseling van Coaching Drechtsteden


Een styling advies/imago traject laat jou stilstaan bij wie je bent. Hierbij krijg je tegelijkertijd ook ruimte om na te denken. Over je privé- en werkleven. En over je toekomstdromen. Denk je weleens: 'het moet anders?', ' hoe kan het anders?', 'hoe bereik ik wat ik echt graag wil?' Wat als je heel even dat hoofd niet de baas laat zijn... en jouw hart laat spreken? Neem eens de tijd om een eerste stap te zetten om jouw droom te verwezenlijken! Dat is samen vaak makkelijker dan alleen! Op die manier zorg je ervoor dat je weer meer plezier en voldoening in je werk vindt en je vol zelfvertrouwen je eigen koers bepaalt.

Jij bent het waard dat je jezelf bent in uitstraling EN in jouw droombaan! Dat je genoeg energie hebt om creatief te denken. Dat je met plezier aan je werkdag begint.

Anne weet als geen ander deze uitdaging met jou aan te gaan. Met haar jarenlange ervaring kan zij invulling geven om jou te laten groeien als persoon én als professional. Anne biedt open, betrokken en professionele coaching die jou echt verder helpt. Een mooie aanvulling op of in combinatie met bijvoorbeeld een    of F&NN exclusief. Wanneer jij jouw kwaliteiten en drijfveren goed in kaart hebt, kunnen we ze nog beter doorvertalen in kleding die jou versterkt.

Een loopbaantraject geeft jou inzicht in jouw kwaliteiten en je kracht. Het geeft je richting en inzicht waarin je wilt ontwikkelen.

Ontdek wat de mogelijkheden zijn voor jouw loopbaan op www.coachingdrechtsteden.nl  of stuur een mail voor meer informatie naar anne@coachingdrechtsteden.nl

Waarom is jouw persoonlijke uitstraling zo belangrijk?

Het is gewoonweg altijd aanwezig. Mensen krijgen direct een eerste indruk van jouw persoonlijkheid wanneer je ergens binnenstapt. Dus ook als de klant bij jou binnenstapt. Deze eerste indruk is in een paar seconden al beklonken. Bepalend voor het vervolg van jullie samenwerking of het resultaat.

Draag je bijvoorbeeld een schattig bloemetjes motief in jouw topje terwijl je krachtig wilt overkomen? Of is de kleur van jouw stropdas te heftig?. Wanneer de indruk niet overeenkomt met jouw kennis, professionaliteit, of persoonlijkheid dan ontstaat er een vertekend beeld. Het is dus enorm waardevol je bewust te worden van wat kleding en kleuren kunnen betekenen voor jouw uitstraling. Ik ben erin gespecialiseerd en gepassioneerd om jou te leren hoe je deze eerste indruk kunt aanpakken.

  • Ben jij je bewust van de juiste eerste indruk tijdens verschillende gelegenheden
  • Wil je zichtbaarder zijn?
  • Wil je altijd weten wat je goed staat?
  • Vanaf nu zelfverzekerd voor de spiegel staan
  • De juiste indruk maken en uitstralen wie je bent is bepalend voor het vervolg. Het kan de sleutel zijn naar nieuwe kansen.

In het korte en krachtige traject F&NN Exclusief, vertel ik alles over welke kleuren en welke stijl jouw persoonlijkheid doet versterken. Ook geef ik je tips over stoffen, vorm en accessoires. Belangrijke items om je uitstraling te kunnen versterken. Je krijgt praktische tips op basis van je huidige garderobe.

Ik kijk ernaar uit je een professionele nieuwe kijk op jezelf te geven.

In combinatie met mijn huidige werkervaring als kleur- en imagostylist leer ik vrouwelijke en mannelijke starters, professionals en ondernemers hoe zij hun uiterlijke presentatie optimaal kunnen neerzetten. Door mannen en vrouwen te kleden in de stijl die bij hun past, gaat men ervaren dat dit positief bijdraagt aan het zelfvertrouwen en zakelijke resultaat.

Meer interesse in online advies. Dat kan ook! kijk op /online-advies of bij /tarieven

Aantal deelnemers:
Dit advies is individueel en in groepsverband mogelijk tot een maximum van 6 personen ( dan maken we een aanpassing in programma)

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen.