MIJN FAVORIETEN

Hieronder een opsomming van een aantal van mijn favoriete adressen. Ik kom er graag met mijn klanten en heb een fijn contact met alle eigenaren. Door onze vakkennis te bundelen ontstaat er elke keer weer een prachtig resultaat!


Alexander Roodfeld

Het familiebedrijf Alexander Roodfeld is gestart in 1927 in Amsterdam door Willem Alexander, de grootvader van Paul Roodfeld, onder de naam Amsterdamsch Kledingmagazijn.

Ties Roodfeld, generatie 4, is sinds 2004 actief binnen het bedrijf en sinds 2013 eigenaar. Samen met zijn collega's streeft hij naar de beste service in de regio en geeft hij u een deskundig, maar vooral eerlijk advies.

Ieder jaar is het voor Ties en zijn team een uitdaging om de klant bij een bezoek aan de winkel of webshop te verrassen met een collectie, die onderscheidend, modisch en draagbaar is. Onze vakkundige medewerkers helpen graag in een omgeving met luxe merken. Tevens is Alexander Roodfeld in Dordrecht gespecialiseerd in het naar maat laten maken van pakken, shirts en colberts.

www.atelierroodfeld.nl

www.roodfeld.nl

Gerz

Bij Gerz ontmoet je eigenaresse Mariska Bos en haar super leuke en hartelijke team! De winkel ademt een gemoedelijke sfeer in een ambiance van luxe en stijl, voor een ieder bereikbaar. Een collectie die met veel zorg en passie is samengesteld met prachtige merken uit Nederland, Scandinavië, Duitsland, Italië en Israël. Het kenmerk ligt in de kwaliteit, rijke materialen en een goede pasvorm. Daarnaast hebben zij een uitgebreide keuze in tassen, sjaals, ceintuurs, schoenen en sieraden. Door de brede collectie kun je altijd een outfit vinden die precies bij je persoonlijke smaakt past, ongeacht je maat en leeftijd.

www.gerz.nl

Victor's

Wedding Design

Victor van Westering, de creatieve man achter Victor's Wedding Design, ontwerpt al 30 jaar bruidsjaponnen. Op zijn 18de heeft hij van zijn passie zijn werk gemaakt.

Nadat hij de Modevakschool, de Academie de Couture en de Rotterdamse Snijschool cum laude had afgerond, begon hij op 25 jarige leeftijd zijn eigen atelier. In het begin vanuit huis, maar algauw opende hij zijn atelier in een prachtig pandje in het historische Delfshaven waar hij achttien jaar vertoefde. Sinds 2010 is zijn prachtige boetiek met inpandig atelier gevestigd aan de Goudsesingel 44a in Rotterdam. Ruim 3000 bruiden zijn er de afgelopen jaren getrouwd in een echte Victor!

Naast bruidsjaponnen ontwerpt hij ook prachtige outfits voor moeders en gasten van de bruid, en opvallende en stijlvolle theater kostuums voor bekende artiesten.

Team

In zijn atelier waar met een enorm leuk team wordt gewerkt worden per jaar ongeveer 150 bruidsjaponnen, feestjaponnen, moeder van de bruid outfits en theater kostuums gemaakt.

www.victorsweddingdesign.com

Mixs Mode

Aan het roer staan Wilma & Marcel Weber uit Dordrecht. Deze damesmodezaak is rustig en stijlvol. De inrichting is knus en je word er altijd hartelijk ontvangen door het enthousiaste en hechte team. De collectie is klassiek, stijlvol met trendy items. Je kunt er prachtige merken vinden zoals Repeat, Joseph Ribkoff, MOQ, Cambio, Arma en het trendy merk Mos Mosh. Tevens hebben zij een grote collectie riemen, sjaals en tassen. Mixs Mode mag zich de broekenspecialist noemen van de regio Dordrecht.TWO STORIES boutique

Een boutique met stijlvolle,vrouwelijke en stoere kleding met een chique twist. Mariska en Caroline zijn twee gepassioneerde dames die de boutique met heel veel liefde runnen. Beide dames hebben hun eigen verhaal en eigen passie voor kleding vandaar de toepasselijke naam TWO STORIES. Neem er eens een kijkje en laat je verrassen door merken als Femmes du Sud, Dante6, By Bar, Denham en andere mooie en vooral verrassende items en sieraden.

Vriesestraat 111/113 DordrechtZEZ Mode

Bij ZEZ Mode in Breda vind je de damesmode die (bij) je past! Van casual, sportief tot chique en klassiek.

Kleding, schoenen en accessoires. Stoer en elegant, met vakkundig advies.

www.zezmode.nl