STIJLADVIES

Dit is voor elke man of vrouw die graag kledingadvies wilt dat aansluit op zijn of haar lichaamsvormen. Elk lichaam is anders. Je leert het beste in jezelf naar voren te halen.

Het stijladvies komt het beste tot zijn recht in combinatie met een kleurenanalyse en een garderobe update en daarom adviseer ik je de dienst F&NN Exclusief.

Weet jij welke kledingstukken en accessoires het beste bij jouw lichaamsvormen passen?

Straalt jouw persoonlijkheid door in je kleding?

Wil je graag een professionelere uitstraling?

Heb je een belangrijke presentatie of sollicitatiegesprek?

Heb je het idee dat jouw kleding zorgt dat je niet verder komt in je carrière?

Is je figuur veranderd om welke reden dan ook en wil je een geheel nieuwe start maken?

Een stijladvies van F&NN is een echte eye-opener en vind plaats op een unieke locatie in Dordrecht of in Rotterdam. Na een uitgebreid stijladvies weet jij jezelf optimaal te presenteren en voel jij je goed in de kleding die je draagt!

Een persoonlijk stijladvies bestaat uit de volgende stappen.

1) Intakegesprek: Van tevoren stuur ik je een intake formulier waar je kunt aangeven wat jouw doel is van het stijladvies en waarmee ik je kan helpen.

2) Figuuranalyse & Gelaatsanalyse: De analyse van F&NN geeft advies over de kleding en accessoires toegesneden op jouw lichaam en gelaat. Je leert je sterke punten te accentueren en je andere punten te camoufleren. Je ziet direct waarom sommige kledingstukken wel voor je werken. Dit doen we met voorbeelden en aantal (max 4) bestaande stukken uit jouw garderobe. Na afloop heb je handvatten om zelf de juiste keuze te maken voor jouw lichaam.

Het stijladvies is uiteraard uit te breiden met een garderobe update kleurenanalyse en/of met personal shoppen.


Stijladvies is mogelijk voor mannen en vrouwen Photo@ Kim van Gent Photography