TARIEVEN

Zet nu alvast de eerste stap en zorg dat je een andere kijk op je kleding en jezelf krijgt. Neem vandaag nog contact met me op.  

Garderobe update

€ 250,00 ( inclusief snelle stijlcheck, digitaal uitgewerkte tips en lijst aan te schaffen kleding)

Stijladvies

€ 195,00 ( inclusief figuur- en gelaats analyse, intake geprek, spiegeltraining en stijlcheck. Na afloop ontvang je een uitgewerkt digitaal rapport)

Kleurenanalyse

€ 180,-- (inclusief persoonlijk palet van 42 kleuren)

 

Personal shoppen


€ 70,00 per uur (vanaf 4 uur)

F&NN Exclusief

€ 595-- ( Intakegesprek, Kleurenanalyse, stijl/imago advies en garderobeupdate. incl persoonlijke kleurenwaaier en uitgewerkt digitaal rapport met persoonlijke tips, lijst aan te schaffen items en gebruiksaanwijzing waaier) /fnn-exclusief

Maatwerk voor mannen en imagostyling

Voor mannen verzorgt F&NN eveneens imagoadvies, garderobe updates en pakken en jasjes op maat. Dit is o.a. in samenwerking met Alexander Roodfeld. Vragen over dresscodes, het strikken van je stropdas en maattabellen. Kijk voor meer informatie op www.roodfeld.nl

Partner of F&NN

€ 450,00 per seizoen

Workshops/trainingen

Workshops en trainingen zijn op maat gemaakt. De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte (minimaal 6 personen en exclusief locatie), duur en inhoud van de workshop. Mail vrijblijvend voor de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie /bedrijfstrainingen•Alle tarieven zijn exclusief kleding.

•Alle diensten zowel voor vrouwen als mannen.

•Reiskosten: ik reken geen reistijd. Vanaf 10km geldt een tarief van €0,23 per km (Exclusief eventuele parkeerkosten).

Staat jouw wens er niet bij of heb je een ander idee, neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.