Waarom is je persoonlijke uitstraling zo belangrijk?

Onlangs had ik een inspirerend gesprek met Mandy Voncken van de Motivatiefabriek en Wendie Metsaars van WenzT.
Zij bieden een ondernemersprogramma aan.
“Het gouden gesprek”. Exclusief voor ZZP-adviseurs, experts, coaches en trainers.

F&NN zal als extra bonus een onderdeel gaan verzorgen in dit programma op 8 maart a.s....
Gedurende een interactieve presentatie en korte 1 op 1 sessies leer ik de deelnemers om door middel van het juiste kleur-en kleding gebruik hun zakelijke boodschap nog meer kracht bij te zetten.

Ik ervaar vaak dat ondernemers en professionals alles in huis hebben om hun bedrijf of carriere tot een succes te maken. Toch lukt het ze vaak niet om zichtbaar te zijn. Er word veel geld uitgegeven aan een logo, promotiemateriaal en website,maar hun eigen performance wordt vergeten.

Zonde en daarom geniet ik er zo van als ik mooie opdrachten als deze kan vervullen. Na alle opgedane business kennis is het een waardevol gegeven om ook de vervolgstap te kunnen gaan zetten naar een krachtige uitstraling!

Waarom is je persoonlijke uitstraling zo belangrijk?

Het is gewoonweg altijd aanwezig. Mensen krijgen direct een eerste indruk wanneer je ergens binnenstapt. Dat kan in een meeting zijn, een sollicitatiegesprek of op een netwerk bijeenkomst. De indruk die men krijgt is in een paar seconden beklonken. Heel snel, wel bepalend.

Men trekt direct conclusies op basis van jouw eerste indruk. Wanneer deze indruk niet overeenkomt met de kennis,de professionaliteit, jouw persoonlijkheid dan onstaat er direct een verkeerd beeld. Daarom is het enorm waardevol je bewust te worden van wat (zakelijke) kleding en kleuren op het gebied van non-verbale communicatie kunnen betekenen. Ik ben hierin gespecialiseerd en leer je enorm graag hoe je dit kunt aanpakken.

Wat levert het je op?

* Je bent zelfverzekerd over je uitstraling

*Je weet hoe je je kunt onderscheiden met je kleding en jouw persoonlijkheid en kennis doorvertaalt

*Miskopen zijn verleden tijd