3 redenen waarom een workshop BY F&NN zo waardevol is!

Vandaag ben ik druk met de voorbereiding voor mijn workshop die ik morgen geef. Ik ben 13 Februari te gast bij Gerz women's fashion in Kralingen. Dit keer geen zakelijke groep. Zij hebben mij gevraagd om voor hun klanten een leerzame, gezellige en interactieve workshop te organiseren. Als thema heeft de workshop "kracht door kleur" en word gegeven door mij! BY F&NN. Ik heb er nu al enorm veel zin in.

Ik ben van mening dat het een meerwaarde is voor winkeleigenaren en stylistes op de vloer, je klanten op deze manier extra in het zonnetje te zetten.

De hapjes & drankjes en modeshows is voor iedereen inmiddels gesneden koek. Uiteraard blijft dit leuk om te organiseren en word er altijd nog enorm naar deze momenten in het seizoen uitgekeken,maar het aanbieden van een workshop in combinatie met shoppen in de nieuwe collectie is een onderscheidend aanbod op alle bestaande events en acties. De klant van nu wil kennis opdoen en weten waarom bepaalde kledingstukken juist voor hem of haar zo geschikt zijn. Zowel zakelijk als privé zie je dat een eerste indruk steeds bepalender wordt. De tijdschriften en mode blogs staan er vol van,daarom is het een mooi concept workshops op dit gebied te kunnen aanbieden. Toegankelijk en informeel opgezet. Als klant is het heerlijk om laagdrempelig een gezellige en leerzame avond te hebben.

Op de winkelvloer zelf lopen over het algemeen ervaren en betrokken stylistes/verkoopsters die verstand hebben van de collectie en hun vak. Ook ik heb het jaren gedaan en ik sta nog steeds met veel plezier regelmatig op de winkelvloer van een damesmodezaak in Dordrecht ( Mixs Mode). Toch kun je in workshops net de andere kant van kleur en stijl laten zien en ervaren. Tijdens de verkoop kun je al een hoop informatie geven,maar het onbreekt vaak aan tijd om net de diepte in te gaan. Door het volgen van een interactieve en gezellige workshop kun je net dat beetje meer informatie over kleur en stijl geven en je steekt er altijd wat van op. Het kan je net die eye-opener geven om met een andere blik naar de collectie en persoon voor je te kijken. Zo ontstaan er verfrissende combinaties en kun je jezelf en de klant bewust uit zijn of haar comfort zone trekken. De manier om iemand weer zelfverzekerd voor de spiegel te laten staan en een sterke eerste indruk mee te geven.

3 redenen waarom het zo leuk is om een workshop kleur of stijl te oganiseren of te volgen BY F&NN

* leerzaam, gezellig en insprierend, een perfect uitje met collega's, vriendinnen of familie.

* Je krijgt gericht kleding- stijl- en kleur advies in de praktijk. Daardoor onstaan er nieuwe en verrassende inzichten.

* De tips zijn direct toepasbaar. Waardoor jij je door de professionals uit de winkel nog beter kunt laten aankleden met items uit de nieuwste collectie.