MIJN FAVORIETEN

Hieronder een opsomming van een aantal van mijn favoriete adressen. Ik kom er graag met mijn klanten en heb een fijn contact met alle eigenaren. Door onze vakkennis te bundelen ontstaat er elke keer weer een prachtig resultaat!


Mixs Mode

Aan het roer staan Wilma & Marcel Weber uit Dordrecht. Deze damesmodezaak is rustig en stijlvol. De inrichting is knus en je word er altijd hartelijk ontvangen door het enthousiaste en hechte team. De collectie is klassiek, stijlvol met trendy items. Je kunt er prachtige merken vinden zoals Repeat, Joseph Ribkoff, MOQ, Cambio, Arma en het trendy merk Mos Mosh. Tevens hebben zij een grote collectie riemen, sjaals en tassen. Mixs Mode mag zich de broekenspecialist noemen van de regio Dordrecht.

www.mixsmode.nl

Alexander Roodfeld

Het familiebedrijf Alexander Roodfeld is gestart in 1927 in Amsterdam door Willem Alexander, de grootvader van Paul Roodfeld, onder de naam Amsterdamsch Kledingmagazijn.

Ties Roodfeld, generatie 4, is sinds 2004 actief binnen het bedrijf en sinds 2013 eigenaar. Samen met zijn collega's streeft hij naar de beste service in de regio en geeft hij u een deskundig, maar vooral eerlijk advies.

Ieder jaar is het voor Ties en zijn team een uitdaging om de klant bij een bezoek aan de winkel of webshop te verrassen met een collectie, die onderscheidend, modisch en draagbaar is. Onze vakkundige medewerkers helpen graag in een omgeving met luxe merken. Tevens is Alexander Roodfeld in Dordrecht gespecialiseerd in het naar maat laten maken van pakken, shirts en colberts.

www.roodfeld.nl

Gerz

Bij Gerz ontmoet je eigenaresse Mariska Bos en haar super leuke en hartelijke team! De winkel ademt een gemoedelijke sfeer in een ambiance van luxe en stijl, voor een ieder bereikbaar. Een collectie die met veel zorg en passie is samengesteld met prachtige merken uit Nederland, Scandinavië, Duitsland, Italië en Israël. Het kenmerk ligt in de kwaliteit, rijke materialen en een goede pasvorm. Daarnaast hebben zij een uitgebreide keuze in tassen, sjaals, ceintuurs, schoenen en sieraden. Door de brede collectie kun je altijd een outfit vinden die precies bij je persoonlijke smaakt past, ongeacht je maat en leeftijd.

www.gerz.nl


Victor's

Wedding Design

Victor van Westering, de creatieve man achter Victor's Wedding Design, ontwerpt al 30 jaar bruidsjaponnen. Op zijn 18de heeft hij van zijn passie zijn werk gemaakt.

Nadat hij de Modevakschool, de Academie de Couture en de Rotterdamse Snijschool cum laude had afgerond, begon hij op 25 jarige leeftijd zijn eigen atelier. In het begin vanuit huis, maar algauw opende hij zijn atelier in een prachtig pandje in het historische Delfshaven waar hij achttien jaar vertoefde. Sinds 2010 is zijn prachtige boetiek met inpandig atelier gevestigd aan de Goudsesingel 44a in Rotterdam. Ruim 3000 bruiden zijn er de afgelopen jaren getrouwd in een echte Victor!

Naast bruidsjaponnen ontwerpt hij ook prachtige outfits voor moeders en gasten van de bruid, en opvallende en stijlvolle theater kostuums voor bekende artiesten.

Team

In zijn atelier waar met een enorm leuk team wordt gewerkt worden per jaar ongeveer 150 bruidsjaponnen, feestjaponnen, moeder van de bruid outfits en theater kostuums gemaakt.

www.victorsweddingdesign.com

FACTOR-L heeft met haar motto “Enjoy Life Live Enjoyable” een aangename levensstijl hoog in het vaandel staan. Kunnen genieten van al het moois wat het leven te bieden heeft, lekker in je vel zitten, de dingen doen waar jij het best in bent, je fit in body & mind voelen en elke ochtend weer stralend en vol energie een nieuwe dag tegemoet kunnen gaan. Een mooie aanvulling op F&NN!

Met de compleet verzorgde pakketten van FACTOR-L geef je jezelf namelijk de mogelijkheid om dit te realiseren en je fit in body & mind te voelen middels de “E.L.L.E.”-formule:

EAT HEALTHY I LEISURE I LIFESTYLE COACHING I EXERCISE

Voor een periode van 6 weken, 3 maanden of 6 maanden ga je aan de slag met een team van professionals die je 1-op-1 begeleiden naar jouw gewenste levensstijl.

Hierbij word je voorzien van persoonlijk afgestemde weekmenu’s met gezonde en makkelijke recepten, wekelijks of 2-wekelijkse toegang tot een luxe wellness center inclusief een heerlijke massage behandeling van 25 minuten voor de benodigde ontspanning, meerdere personal coach sessies om op een persoonlijke en constructieve manier jouw gewenste doelen te bereiken (o.a. gericht op leefstijl coaching, persoonlijke ontwikkeling en groei, loopbaan coaching, burn-out) en tot slot krijg je elke week les van een personal trainer die jou op een enthousiaste wijze motiveert om lekker in beweging te komen en naar een fit lichaam met meer energie te werken.

Gun jezelf ook die fijne levensstijl en ga voor “Enjoy Life Live Enjoyable”.

www.factor-l.nl

info@factor-l.nlZEZ Mode

Bij ZEZ Mode in Breda vind je de damesmode die (bij) je past! Van casual, sportief tot chique en klassiek.

Kleding, schoenen en accessoires. Stoer en elegant, met vakkundig advies.

www.zezmode.nl