photo@Kim van Gent Photography

OVER F&NN

F&NN staat voor Fashionable, Elegant, New look, New you, maar is bovenal de afkorting van mijn eigen naam, Fenneke!

Het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en het matchen van persoonlijkheid en uitstraling heeft altijd mijn interesse gehad. Na mijn Schoevers opleiding heb ik ruim 10 jaar werkervaring kunnen op doen in de werving & selectie. Ik heb in die periode meerdere malen ervaren wat de juiste uitstraling voor iemand in zowel het zakelijke- en privé leven kan betekenen. Je voelt je krachtiger als de binnenkant en de buitenkant kloppen. Het creëert persoonlijk en zakelijk succes.

In 2010 heb ik het roer omgegooid en ben ik in de modebranche gaan werken. De afgelopen jaren heb ik vele dames en heren van top tot teen aangekleed. Daarnaast heb ik een opleiding tot kleding & kleurstylist gevolgd.

Ik word blij en energiek als ik mensen kan adviseren en bij de persoon het beste in zichzelf naar boven kan halen. Het voelt goed, wanneer je mensen kunt laten zien dat ze mooi zijn en dat ze gaan stralen en durven uitstralen wat hun kennis is. Luisteren en kijken naar mensen, daar ligt mijn kracht.

Bij F&NN kun je terecht voor een stijladvies op maat, sollicitatietraining; garderobe update, kleurenanalyse, workshops en kies je eventueel voor personal shoppen.

Ik ben er trots op twee stijlvolle en prachtige werkruimtes tot mijn beschikking te hebben in Dordrecht en Rotterdam. Zo kan ik je een echte beleving bieden en je professioneel en in stijl ontvangen!

Kijk wat F&NN voor je kan betekenen bij diensten.