WORKSHOP BY F&NN

Een workshop is kleding-, stijl- en kleuradvies in de praktijk. Leer en ervaar met je vrienden, familie of collega's op een leuke en gezellige manier hoe je anders naar jezelf kunt kijken. Ik verzorg diverse workshops op het gebied van kleur, kleding en stijl en het vertalen van je innerlijke eigenschappen naar de buitenkant. De workshops kunnen op locatie worden gegeven in Dordrech of daarbuiten.

Iedere groep is weer anders. Daarom stem ik de inhoud graag af op het gezelschap.

  • Leuk, gezellig en direct toepasbaar.
  • Trends, pasvormen en stijlen.
  • Circa 2,5 uur.
  • Minimaal 6 personen.


Workshop "Maak werk van je uitstraling”

Ben jij een professional in je vak en durf jij de eerste stap te gaan zetten naar een krachtige uitstraling? Twijfel dan niet langer en investeer in jezelf. F&NN helpt je graag! Deze inspirerende en actieve workshop met vrienden,familie en/of collega's is een echte eye opener.

Zodra je weet hoe jij je moet kleden naar kennis en ambitie krijg je meer zelfvertrouwen, word je zichtbaarder en creëer jij je eigen succes zakelijk en privé.

Het is mijn missie om jullie te laten zien en ervaren hoe ieder werk kan maken van zijn of haar uitstraling! In mijn workshop laat ik zien welke 5 elementen bepalend zijn voor een krachtige eerste indruk!

 De workshop kan gegeven worden op verschillende locaties.

Workshop "Krachtig door kleur"

Inspirerende en actieve workshop! Door middel van korte kleurchecks, veel voorbeelden en het spelen van het imagospel gaat er een wereld voor je open! Ik laat je beleven wat kleur voor jouw uitstraling kan betekenen. Het imagospel laat zien hoe bijzonder je bent door de ogen van de ander.
Niet alleen leerzaam, maar vooral ook gezellig met vriendinnen, collega's of familie. De workshop kan gegeven worden op verschillende locaties.