RecensiesMijn opdracht was misschien niet heel gemakkelijk, ik wilde autoriteit uitstralen maar wel toegankelijk zijn. Met Fenneke ben ik aan de slag gegaan voor deze nieuwe (zakelijke) uitstraling. Een ervaring die mijn hele instelling ten opzichte van mijn kledingstijl, mijn kledingkast en vooral mijzelf heeft veranderd. Ze heeft mijn ogen geopend over mijn eigen figuur en alleen al daardoor voel ik mij zelfverzekerder. Daarnaast heb ik geleerd wat mijn kracht is en hoe ik die kan benadrukken. Het is een proces en het is niet in één keer gerealiseerd, maar ik krijg steeds beter grip op mijn aankopen en welke aankopen en vooral ook combinaties voor mij het beste werken. Ga vooral zelf aan de slag met Fenneke!

Jelena Brillenburg Wurth, Docent Trendwatchen en kleuradviseur bij NIA31 januari 2019 gaf Fenneke bij ons in het ziekenhuis een inspirerende lezing tijdens de regionale refereeravond voor radiologen. Deze lezing ging over imago en non-verbale communicatie in de zorg! Ze liet zien dat zelfs in je witte jas je jezelf kunt onderscheiden en hiermee een beter effect op de patiënt kunt bewerkstelligen! Dank je wel Fenneke voor deze bewustwording!

Marlies Reimers, AIOS Radiologie, Albert Schweitzer Ziekenhuis  • Vanuit mijn rol bij Gate heb ik een dag georganiseerd over persoonlijke effectiviteit, waar Fenneke invulling heeft gegeven aan het deel over uitstraling en imago. Ik was bij Fenneke terecht gekomen via een collega welke in een winkel een korte kleurenanalyse had gehad van haar.

Het nuttig kunnen inzetten van kleur, hoe je daarmee overkomt en daarmee je boodschap kracht bij kan zetten wilde ik ook graag delen binnen de organisatie. Ter voorbereiding heb ik Fenneke een aantal keer gesproken om te bepalen wat het programma zou worden. Het voorstel van Fenneke was het Imagospel, maar met oog op de groep zag ik daar liever van af. Uiteindelijk heeft ze met behulp van een presentatie over imago en een persoonlijke kleurenanalyse voor iedereen, de groep enthousiast gemaakt.

Het was ontzettend leuk om te zien hoe de deelnemers na afloop gebruik maakten van de informatie in hun presentatie. Een aantal heeft zelfs nog een vervolgsessie geboekt bij Fenneke om meer te leren over stijl.

Iedereen die naast inhoud ook graag een boodschap kracht bij zet met stijl en uitstraling kan ik zeker een sessie of workshop met Fenneke aanraden.

Francisca Snel, Accountmanager at LNG Terminal GateEen aantal weken geleden hebben wij (Team MAARTENMakelaardij Drechtsteden) op kantoor een styling workshop gehad van Fenneke. Wat ontzettend leerzaam om te zien hoe kleding en voorkomen zo'n grote invloed hebben op hoe je overkomt op je klanten. Hoe je dit kunt beïnvloeden en hoe je je eigen unieke uiterlijk kunt versterken in plaats van verzwakken door de verkeerde keuze in kleding, haar en kleur.

Leerzaam, leuk, eye-opener en uit eigen praktijk kan ik melden dat het werkt!

Marloes Pluijmert-Penners

Directeur/Mede eigenaar MAARTEN Makelaardij DrechtedenFenneke is enthousiast, eerlijk en goed in haar vak! Ze geeft erg goede hulp en advies o.a. over je garderobe en het op de juiste manier aanvullen hiervan. Fenneke doet dit op een zeer prettige manier en geeft je daarnaast een hoop nieuwe waardevolle inzichten. Een absolute aanrader!

Gabrielle Leijendekkers- Berghout

HR Manager - Shell
Complimenten  voor  de  wijze  waarop Fenneke/F&NN  de  workshop  heeft  gegeven!  Zij is  op  mij  overgekomen  als  een professionele,  zelfbewuste  en  toegankelijke  vrouw!  Knap  hoe  Fenneke  de  groep  in  korte  tijd  tot  een  eenheid  wist  te  smeden, waardoor iedereen het naar z’n zin had & het naast een leerzame avond ook een erg gezellige avond werd. Was me er niet bewust van wat kleur en materialen (stoffen) met je kunnen  doen en vooral wat je ermee uit kunt stralen. Heb e.e.a. de dag erna bij een coachgesprek direct in de praktijk gebracht.

Diana Bogaarts - Gerritsen, Human Resources Advisor ,

Holmatro Netherlands 


 

F&NN is een aanwinst voor elke kledingkast.

Fenneke weet met haar enthousiasme en vrolijkheid je op een hele prettige manier te adviseren met haar geweldige en professionele vakkennis in de laatste mode trends. Ze voelt feilloos aan wat jouw stijl en smaak is en ziet direct waar jij je prettig bij voelt. Maar ze geeft je ook het vertrouwen om net even buiten je wel bekende comfort-zone te stappen. Fenneke is eerlijk in wat je wel en niet mooi staat en zorgt ervoor dat je nooit meer met een miskoop thuis komt. F&NN is het recept om je prettig te voelen in de kleding die je draagt en de uitstraling te hebben die bij je past.

Elle Merije Berger

Product Manager Spine at StrykerFenneke heeft passie voor het stylingvak. Zij is oprecht op zoek naar het vergroten van de persoonlijkheid van haar client met behulp van kleding en kleurgebruik.

Fenneke is zeer respectvol en geïnteresseerd in haar client en weet hiermee snel het vertrouwen te winnen. Dit draagt enorm bij aan het doel van haar advies: haar client laten stralen van top tot teen omdat deze in staat is om kleding en kleur bewust in te zetten.

Fenneke is een professional in hart en nieren!

Manon Speets

Key Account & Delivery Manager at Randstad NederlandIk zou F&NN van harte aanbevelen voor iedereen die het belangrijk vindt om qua uitstraling het beste uit zichzelf naar boven te halen. Fenneke beheerst haar vak en houdt ook goed rekening met de persoonlijkheid, voorkeuren en (werk) omgeving van haar klanten. En dit alles op een hele professionele en prettige manier.

Ik vond het zelf heel waardevol om eens kritisch (en met humor) met iemand naar mijn eigen garderobe te kijken en kan er met haar tips, nieuwe inzichten en een paar nieuwe aankopen weer helemaal tegenaan. Dankjewel Fenneke!

Marleen Dijkstra

Vice President Fund Investments- Alpinvest PartnersNiet twijfelen maar doen: Laat je adviseren door Fenneke! Het is van grote toegevoegde “kledingwaarde”, heel efficiënt en ook gewoon fun!

Liane Keijzer

Corporate Finance adviseur/ Register Valuator Keijzer Corporate Finance


De workshops van Fenneke zijn een aanrader! Ik volgde de inspirerende wokshop "de kracht van kleur"

Laat de gala’s, bruiloften, feestjes en dates maar komen. Dankzij F&NN ben ik er klaar voor! Mijn ‘kleurenwaaier’ is in de loop der jaren wel iets gewijzigd dus de Rotterdamse binnenstad kan weer op een donatie rekenen de komende maanden.

Eefje Kievits

Marketing & Communicatie/ Koninklijke Nederlandse Golf Federatie