SOLLICITEREN

Starter, herintreder of op zoek naar een nieuwe uitdaging?

  • Ben jij je bewust van de juiste eerste indruk tijdens een sollicitatie?
  • Wil je zichtbaarder zijn?
  • Wil je altijd weten wat je goed staat?
  • De juiste indruk maken en uitstralen wie je bent bij een sollicitatiegesprek is bepalend voor het vervolg. Het kan de sleutel zijn van een nieuwe start.

Gedurende mijn loopbaan in de werving & selectie heb ik startende en ervaren kandidaten begeleid en geadviseerd. In combinatie met mijn huidige werkervaring als kleur- en imagostylist leer ik vrouwelijke en mannelijke starters, professionals en ondernemers hoe zij hun uiterlijke presentatie optimaal kunnen neerzetten. Door mannen en vrouwen te kleden in de stijl die bij hun past, gaat men ervaren dat dit positief bijdraagt aan het zelfvertrouwen en zakelijke resultaat.

In een 1 op 1 sessie van twee uur vertel ik alles over welke kleuren en welke stijl jouw persoonlijkheid doet versterken. Je krijgt praktische tips op basis van je huidige garderobe. Uiteraard houden we rekening met de bedrijfscultuur en de functie waarnaar je solliciteert. Ik kijk ernaar uit je een professionele nieuwe kijk op jezelf te geven. Samen met mij personal shoppen voor de juiste outfit is ook mogelijk.

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen.