Zakelijk kledingadvies

Professional in je vak, ondernemende man of vrouw,starter, of op zoek naar een nieuwe uitdaging?

  • Ben jij je bewust van de juiste eerste indruk tijdens verschillende gelegenheden
  • Wil je zichtbaarder zijn?
  • Wil je altijd weten wat je goed staat?
  • Vanaf nu zelfverzekerd voor de spiegel staan
  • De juiste indruk maken en uitstralen wie je bent is bepalend voor het vervolg. Het kan de sleutel zijn naar nieuwe kansen.

In deze korte en krachtige training van een dagdeel vertel ik alles over welke kleuren en welke stijl jouw persoonlijkheid doet versterken. Ook geef ik je tips over stoffen, vorm en accessoires. Belangrijke items om je uitstraling te kunnen versterken. Je krijgt praktische tips op basis van je huidige garderobe.

Ik kijk ernaar uit je een professionele nieuwe kijk op jezelf te geven.

Gedurende mijn loopbaan in de werving & selectie heb ik startende en ervaren kandidaten begeleid en geadviseerd. In combinatie met mijn huidige werkervaring als kleur- en imagostylist leer ik vrouwelijke en mannelijke starters, professionals en ondernemers hoe zij hun uiterlijke presentatie optimaal kunnen neerzetten. Door mannen en vrouwen te kleden in de stijl die bij hun past, gaat men ervaren dat dit positief bijdraagt aan het zelfvertrouwen en zakelijke resultaat.

Aantal deelnemers:
De training is individueel en in groepsverband mogelijk tot een maximum van 4 personen.

Kosten: 395,,-- incl. stijlboek en kleurencreditcard en op een mooie locatie. Na inschrijving en betaling ontvang je beschikbare data en verdere details

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen.