Trainingen/Workshops voor bedrijven

F&NN biedt workshops en trainingen op maat voor het bedrijfsleven.

Een effectieve en professionele uitstraling van medewerkers is voor veel bedrijven belangrijk. Op dit gebied is er vaak winst te behalen. In onze maatschappij en dagelijkse leven, is je uiterlijk, de manier waarop je overkomt op anderen, van veel groter belang geworden. In No Time moet je een beeld van jezelf kunnen wegzetten dat uitstraalt wie je bent en wat je kwaliteiten zijn.

Wanneer medewerkers zelfvertrouwen hebben, zichtbaar zijn en de kennis uitstralen die ze in huis hebben, helpt dit om beter te functioneren. Dit creëert meer succes en resultaat.

F&NN geeft graag advies en denkt met u mee over de persoonlijke uitstraling van uw medewerkers.

  • Verbeterde eerste indruk naar klanten.
  • Begeleiding van kandidaten gedurende loopbaan- en outplacementtrajecten.
  • Zichtbare professionele werknemers in de verkoop.
  • Past de uitstraling van uw werknemers bij het imago van uw bedrijf?

Zoekt u begeleiding op dit gebied? De inhoud van zakelijke trainingen en presentaties is maatwerk en afhankelijk van uw wensen, uw bedrijf en de samenstelling van de groep.

Een greep uit de bedrijven waar ik voor verschillende medewerkers workshops en trainingen heb mogen organiseren:

Maarten makelaardij Drechtsteden, Coolblue, Albert Schweitzer ziekenhuis, Huisartsenpraktijk van Hillo, Rechtbank Rotterdam, Holmatro, DenO Drechtsteden,LG-Terminal,

Het Imago Spel

Het Imago Spel zet ik bij elke training met veel plezier in. Het spel laat zien hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander. Door middel van dit interactieve spel neem ik werknemers mee in de wereld van Het Imago Spel.

Onder leiding van F&NN geef je elkaar positieve feedback en ervaar je hoe de ander jou ziet. Je krijgt antwoord, tips en nieuwe inzichten op jouw imagovragen, zoals "wat zeggen de kleuren die ik draag over mij?" "Hoe versterk ik mijn zichtbaarheid?", "Welke kledingstijl past bij mij?".

Na het spelen van Het Imago Spel heb je geleerd wat het belang is van een eerste indruk en vergroot je je zelfvertrouwen en zichtbaarheid.

Het Imago Spel is zowel geschikt voor bedrijven en particulieren.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen.