Workshops/Trainingen BY F&NN

Een workshop of training is kleding-, stijl-, Imago- en kleuradvies in de praktijk. Leer en ervaar altijd doelgericht, maar met humor hoe je anders naar jezelf en anderen kunt kijken. Leer hoe je non-verbaal kunt communiceren met kleding en wat het effect hiervan is. Ik verzorg diverse workshops op het gebied van kleur, kleding en stijl en het vertalen van je innerlijke eigenschappen naar de buitenkant. De workshops/trainingen kunnen op locatie worden gegeven in Dordrecht of daarbuiten.

Iedere groep en ieder individu is weer anders. Daarom stem ik de inhoud graag af op het gezelschap.

  • Leerzaam en direct toepasbaar.
  • Trends, pasvormen en stijlen.
  • Circa 2,5 uur.
  • Minimaal 6 personen.

 

Workshop "Maak werk van je uitstraling”

Ben jij een professional in je vak en durf jij de eerste stap te gaan zetten naar een krachtige uitstraling? Twijfel dan niet langer en investeer in jezelf. F&NN helpt je graag! Deze inspirerende en actieve workshop is een echte eye opener.

Een geweldige workshop voor personeel in een winkel of voor afdelingen van een groot bedrijf. Ik laat je zien en ervaren hoe een eerste indruk werkt. Ik neem je mee in de 5 elementen van kleding en hoe deze hun eigen taal kunnen spreken. We zetten het imago spel in als een teambuilder, maar het spel vertelt jou ook hoe je gezien wordt door de ogen van de ander. Gepaard met een goede dosis humor. De tips zijn direct toepasbaar en is voor zowel kleine als voor grote groepen heel interessant.

Zodra je weet hoe jij je moet kleden naar kennis en ambitie krijg je meer zelfvertrouwen, word je zichtbaarder en creëer jij je eigen succes zakelijk en privé.

De workshop kan gegeven worden op verschillende locaties.

Workshop "Krachtig door kleur"

Inspirerende en actieve workshop!

Kleur is een krachtig communicatiemiddel wat altijd communiceert.

Het element kleur is een belangrijk onderdeel van mijn werk. Op dit gebied, geef ik workshops, trainingen en persoonlijk advies. In de workshop “de kracht van kleur” laat ik je zien wat warme en koele kleuren zijn, waarom de ene kleur wel in te zetten is voor bepaalde gelegenheden en de andere niet. Wat de betekenis is van verschillende kleuren en waarom een kleurenwaaier zo handig en slim is. Deze workshop is zeer geschikt voor kleine groepjes, maar ook voor personeel van een winkel om op die manier de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.