Recensies


Fenneke heeft me op professionele wijze laten zien wat werkt voor mij als het gaat om stijl, kleur en wat ik daarmee wil uitstralen. Dat geeft meer zelfverzekerdheid en draagt bij in specifieke (werk) situaties. Ik kan zelf de juiste aankopen doen a.d.h.v. een praktische persoonlijke kleurenwaaier. En door het uitgebreide verslag van wat we hebben besproken met alle tips. Aanrader!

Angela Elshout

Ledinggevende Dagbesteding en Arbeid bij Stichting Prisma - Januari 2021

Fenneke inschakelen is echt een kado voor jezelf. Ontzettend leuk, hoe Fenneke samen met jou inzchtelijk maakt wie je bent, wat je wil uitstralen en welke look daarbij past. Je leert enorm veel over materiaal, kleur en vooral trots te zijn op wie je bent. Knap dat ze van allerlei verschillende merken goed weet in te schatten welke maat past. Dat maakt passen veel leuker! F&NN is een aanrader.

Anoniem- oktober 2020

Fenneke is bij mij langs geweest voor een Garderobe update. Wat een topper is zij. Wat ze kan lijkt wel magie. Doordat ik heel veel leuk vind en me laat leiden door het modebeeld, lukte het mij niet meer te kijken naar wat IK echt wil en mooi vind. Ik heb Fenneke uitgenodigd om dit samen met mij te gaan ontdekken. Na het maken van het huiswerk, het bekijken van mijn kast en het doorlopen van verschillende sets, is mijn kast rustig en prachtig. Nog belangrijker, ik ben vooral weer blij met mijzelf. In eerste instantie vond ik het erg spannend. Maar Fenneke is zo lief, warm en rustig dat je al snel vergeet dat het spannend is. Fenneke is een topper en echte professional in haar vak. Ik heb eindelijk mijn ideale kast.

Florence vd Ven- student- oktober 2020


Een aantal jaren geleden heb ik van Fenneke een mini styling advies gehad tijdens een event. Haar tips zijn altijd blijven hangen. Recent ben ik moeder geworden en 2 eigen bedrijven begonnen, zowel een reisbureau als zzp'er in de scheepvaart. Nu is kleding en uiterlijk het eerste wat je van iemand ziet als je diegene ontmoet. Ik had altijd het idee dat een styliste werkte voor BNérs en alleen voor vrouwen met maatje 38. Toch heb ik geinformeerd bij Fenneke en niets is minder waar. Het styling advies, de analyse en de garderobe update was de investering achteraf dubbel en dwars waard. Vanaf nu hangen er alleen nog maar items in mijn kast die ik pas en waar ik blij van word. En met een zakelijke afspraak bedenk ik vooraf wat ik wil bereiken. Hoe kan mij kleding mij daarin ondersteunen. Je kan stellen dat mijn relatie met kleding 180 graden is veranderd van vijand naar vriend!

Alma Kanders

Owner at Eversea & Alma Kanders Personal Touch Travel/ september 2020

Zo blij met mijn nieuwe Garderobe en zo leuk om te merken dat door me juist te kleden, die extra kilo's al een stuk minder een issue zijn. Ik was kapot na de passessie, maar vond het heel leuk en heel fijn dat je bij mij thuis kwam en zulke leuke items en combinaties bij elkaar hebt gezocht. Fenneke is duidelijk een echte professional.

Anoniem/ september 2020

Via deze weg wil ik je nogmaals heel erg bedanken voor je geweldige service! Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe sets en het is elke keer weer een feestje om mijn kledingkast open te doen. Zo bijzonder goed hoe jij weet uit te zoeken wat bij mij past. Zowel qua stijl, pasvorm en de juiste maat. Anderen zien dat blijkbaar ook, want krijg allemaal complimenten over mijn nieuwe outfits. Zo leuk! Ik ga extra genieten van deze zomer, en kijk al bijna weer uit naar het najaar om te zien wat je dan weer voor me in petto hebt!

Anoniem/ juli 2020

Eind vorig jaar heeft Fenneke bij ons 5 trainingen gegeven op het gebied van styling, lichaamstaal en kleurenpsychologie. Met een pittige doelgroep, op z'n zachtst gezegd een spannende opdracht. Daarom extra leuk dat juist deze groep het als zo leuk, laagdrempelig én nuttig heeft ervaren.

Goed om ook eens na te denken wat je als bedrijf wilt uitstralen. Deze training geeft dan direct de mogelijkheid om de vertaalslag te maken. Fenneke heeft hiermee echt een stuk bewustwording gecreëerd. Nuttig, omdat deze mensen voornamelijk extern contact hebben vanuit hun rol. Kortom, een aanrader!"

Maxime Mittelmeijer

Procesverbeteraar Vendor Facing Roles, Coolblue/ februari 2020

Onze school biedt de opleidingen toerisme en recreatie aan. Onze studenten worden klaargestoomd voor beroepen waar ze continu in contact zijn met gasten. Representatief zijn is daar heel belangrijk bij. Fenneke heeft onze studenten op een interactieve manier geleerd hoe dat kan. Haar open houding en enthousiasme sprak onze studenten aan. Tijdens haar workshop hebben de studenten geleerd hoe belangrijk de eerste indruk is en welke rol kleur en kleding daarbij spelen. Het was zeer fijn om met Fenneke samen te werken. Haar professionaliteit en oprechte interesse in onze studenten hebben daar erg aan bijgedragen.

Eleni Dam

Docent Duits, MBO De Rooi Pannen/ december 2019

Mijn opdracht was misschien niet heel gemakkelijk, ik wilde autoriteit uitstralen maar wel toegankelijk zijn. Met Fenneke ben ik aan de slag gegaan voor deze nieuwe (zakelijke) uitstraling. Een ervaring die mijn hele instelling ten opzichte van mijn kledingstijl, mijn kledingkast en vooral mijzelf heeft veranderd. Ze heeft mijn ogen geopend over mijn eigen figuur en alleen al daardoor voel ik mij zelfverzekerder. Daarnaast heb ik geleerd wat mijn kracht is en hoe ik die kan benadrukken. Het is een proces en het is niet in één keer gerealiseerd, maar ik krijg steeds beter grip op mijn aankopen en welke aankopen en vooral ook combinaties voor mij het beste werken. Ga vooral zelf aan de slag met Fenneke!

Jelena Brillenburg Wurth

Docent Trendwatchen en kleuradviseur bij NIA

31 januari 2019 gaf Fenneke bij ons in het ziekenhuis een inspirerende lezing tijdens de regionale refereeravond voor radiologen. Deze lezing ging over imago en non-verbale communicatie in de zorg! Ze liet zien dat zelfs in je witte jas je jezelf kunt onderscheiden en hiermee een beter effect op de patiënt kunt bewerkstelligen! Dank je wel Fenneke voor deze bewustwording!

Marlies Reimers

AIOS Radiologie, Albert Schweitzer Ziekenhuis

  • Vanuit mijn rol bij Gate heb ik een dag georganiseerd over persoonlijke effectiviteit, waar Fenneke invulling heeft gegeven aan het deel over uitstraling en imago. Ik was bij Fenneke terecht gekomen via een collega welke in een winkel een korte kleurenanalyse had gehad van haar.

Het nuttig kunnen inzetten van kleur, hoe je daarmee overkomt en daarmee je boodschap kracht bij kan zetten wilde ik ook graag delen binnen de organisatie. Ter voorbereiding heb ik Fenneke een aantal keer gesproken om te bepalen wat het programma zou worden. Het voorstel van Fenneke was het Imagospel, maar met oog op de groep zag ik daar liever van af. Uiteindelijk heeft ze met behulp van een presentatie over imago en een persoonlijke kleurenanalyse voor iedereen, de groep enthousiast gemaakt.

Het was ontzettend leuk om te zien hoe de deelnemers na afloop gebruik maakten van de informatie in hun presentatie. Een aantal heeft zelfs nog een vervolgsessie geboekt bij Fenneke om meer te leren over stijl.

Iedereen die naast inhoud ook graag een boodschap kracht bij zet met stijl en uitstraling kan ik zeker een sessie of workshop met Fenneke aanraden.

Francisca Snel

Accountmanager at LNG Terminal Gate

Een aantal weken geleden hebben wij (Team MAARTENMakelaardij Drechtsteden) op kantoor een styling workshop gehad van Fenneke. Wat ontzettend leerzaam om te zien hoe kleding en voorkomen zo'n grote invloed hebben op hoe je overkomt op je klanten. Hoe je dit kunt beïnvloeden en hoe je je eigen unieke uiterlijk kunt versterken in plaats van verzwakken door de verkeerde keuze in kleding, haar en kleur.

Leerzaam, leuk, eye-opener en uit eigen praktijk kan ik melden dat het werkt!

Marloes Pluijmert-Penners

Directeur/Mede eigenaar MAARTEN Makelaardij Drechteden

Fenneke is enthousiast, eerlijk en goed in haar vak! Ze geeft erg goede hulp en advies o.a. over je garderobe en het op de juiste manier aanvullen hiervan. Fenneke doet dit op een zeer prettige manier en geeft je daarnaast een hoop nieuwe waardevolle inzichten. Een absolute aanrader!

Gabrielle Leijendekkers- Berghout

HR Manager - Shell


Complimenten  voor  de  wijze  waarop Fenneke/F&NN  de  workshop  heeft  gegeven!  Zij is  op  mij  overgekomen  als  een professionele,  zelfbewuste  en  toegankelijke  vrouw!  Knap  hoe  Fenneke  de  groep  in  korte  tijd  tot  een  eenheid  wist  te  smeden, waardoor iedereen het naar z’n zin had & het naast een leerzame avond ook een erg gezellige avond werd. Was me er niet bewust van wat kleur en materialen (stoffen) met je kunnen  doen en vooral wat je ermee uit kunt stralen. Heb e.e.a. de dag erna bij een coachgesprek direct in de praktijk gebracht.

Diana Bogaarts - Gerritsen, Human Resources Advisor ,

Holmatro Netherlands 

F&NN is een aanwinst voor elke kledingkast.

Fenneke weet met haar enthousiasme en vrolijkheid je op een hele prettige manier te adviseren met haar geweldige en professionele vakkennis in de laatste mode trends. Ze voelt feilloos aan wat jouw stijl en smaak is en ziet direct waar jij je prettig bij voelt. Maar ze geeft je ook het vertrouwen om net even buiten je wel bekende comfort-zone te stappen. Fenneke is eerlijk in wat je wel en niet mooi staat en zorgt ervoor dat je nooit meer met een miskoop thuis komt. F&NN is het recept om je prettig te voelen in de kleding die je draagt en de uitstraling te hebben die bij je past.

Elle Merije Berger

Product Manager Spine at Stryker

Fenneke heeft passie voor het stylingvak. Zij is oprecht op zoek naar het vergroten van de persoonlijkheid van haar client met behulp van kleding en kleurgebruik.

Fenneke is zeer respectvol en geïnteresseerd in haar client en weet hiermee snel het vertrouwen te winnen. Dit draagt enorm bij aan het doel van haar advies: haar client laten stralen van top tot teen omdat deze in staat is om kleding en kleur bewust in te zetten.

Fenneke is een professional in hart en nieren!

Manon Speets

Key Account & Delivery Manager at Randstad Nederland

Ik zou F&NN van harte aanbevelen voor iedereen die het belangrijk vindt om qua uitstraling het beste uit zichzelf naar boven te halen. Fenneke beheerst haar vak en houdt ook goed rekening met de persoonlijkheid, voorkeuren en (werk) omgeving van haar klanten. En dit alles op een hele professionele en prettige manier.

Ik vond het zelf heel waardevol om eens kritisch (en met humor) met iemand naar mijn eigen garderobe te kijken en kan er met haar tips, nieuwe inzichten en een paar nieuwe aankopen weer helemaal tegenaan. Dankjewel Fenneke!

Marleen Dijkstra

Vice President Fund Investments- Alpinvest Partners

Niet twijfelen maar doen: Laat je adviseren door Fenneke! Het is van grote toegevoegde “kledingwaarde”, heel efficiënt en ook gewoon fun!

Liane Keijzer

Corporate Finance adviseur/ Register Valuator Keijzer Corporate Finance

De workshops van Fenneke zijn een aanrader! Ik volgde de inspirerende wokshop "de kracht van kleur"

Laat de gala’s, bruiloften, feestjes en dates maar komen. Dankzij F&NN ben ik er klaar voor! Mijn ‘kleurenwaaier’ is in de loop der jaren wel iets gewijzigd dus de Rotterdamse binnenstad kan weer op een donatie rekenen de komende maanden.

Eefje Kievits

Marketing & Communicatie/ Koninklijke Nederlandse Golf Federatie