photo@nicoledewijsfotografie

OVER F&NN

Mijn naam is Fenneke van Well en mijn bedrijf heet F&NN wat, staat voor Fashionable, Elegant, New look, New you, maar is bovenal de afkorting van mijn eigen naam.

Luisteren en kijken naar mensen daar ligt mijn kracht en kleding is mijn passie. Mijn grootste uitdaging is om iemands persoonlijkheid naar buiten toe te kunnen vertalen. Mode is mij door mijn opa met de paplepel ingegoten. Jaren had hij een prachtige heren- en dames modezaak. Zelf heb ik jaren aan commerciële ervaring en ervaring in het begeleiden van mensen in hun loopbaan in de werving & selectiebranch. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik besloot om de stap naar de mode te maken.

Na nog eens ruim 10 jaar ervaring in de damesmode en het volgen van verschillende opleidingen besloot ik mijn twee favoriete werelden samen te voegen in mijn bedrijf F&NN. Ik weet hoe het eraan toegaat op de werkvloer en hoe kritisch men is, achter de schermen, hoe het eraan toe gaat in het bedrijfsleven, maar ook waar de behoefte ligt van de “zakelijke” klant. De professional van nu wil niet altijd alleen maar mooi aangekleed worden, maar wil graag weten hoe en waarom dit bij hem of haar past.

Bij F&NN kun je terecht voor een stijladvies op maat, sollicitatietraining; garderobe update, kleurenanalyse, workshops en kies je eventueel voor personal shoppen.

IKijk wat F&NN voor je kan betekenen bij diensten en /tarieven